dimarts, 30 d’abril del 2013

La premsa del dia de la inauguració

Dos alumnes de 4rt van fer de premsa el dia de la inauguració i ens relaten com va ser l'acte:


INAUGURACIÓ DE LA BIBLIOTECA JOANA RASPALL

Abans de l’acte tothom estava parlant i feien molt de xivarri. A l’acte van assistir: l’alcalde, Jordi San José, La regidora d’educació, Mireia Aldana, la directora, Pilar Ruiz, els representants dels pares, la directora de Serveis Territorials, Mercè Pares, la filla de la Joana, Inma Cahué, la inspectora d’educació, Dolors Martínez, la Luz “la bibliotecària”, la secretària, Pilar García, la cap d’estudis, Reis Masot i per últim la Lourdes i la Begoña amb dues nenes de P-5 i una de 6è. Total, anava arribant gent.
La directora va fer un petit discurs per començar i li va donar la paraula a la filla de la Joana. Va llegir uns poemes de la seva mare com per exemple “agraïment” . La Mercè també va llegir dos poemes: “l’ordinador” i “un bon  jutge”. A continuació les dues nenes de P-5 van llegir un altre poema i la de 6è va recitar dos més. Més tard, va arribar una col·laboradora que juntament amb la seva companya van ser qui van pintar els dibuixos de la Biblioteca. I finalment van anar a veure la placa a fora. La van destapar l’alcalde i la Mercè. Ens van fer una foto amb els col·laboradors i una altra col·lectiva. Després van aplaudir a la premsa, la Mar Canal i el Martí Ramos. I se’n van anar al menjador a fer un brindis…                                  
Mar Canal i el Martí Ramos
Escola Pau Vila 22 d'abril de 2013
                                                                

1 comentari:

  1. Moltes gracies per explicar-ho tan bé!No teniu cap video, del moment de les poesies per exemple?Sempre volem més eh? Molt bé aquests periodistes!

    ResponElimina